26 augustus 2007

Coördinatie

Ik heb de afgelopen periode wat zorgen gehad om de coördinatie op het werk. De hoofdaannemer is een fantastische vakman, maar communiceren met zijn opdrachtgever heeft ie niet tot zijn primaire taak verheven.
Daarom ben ik heel blij dat deze taak vanaf heden door aannemer Verbart wordt overgenomen. De opleverdatum die ons door Offeringa is beloofd, september, wordt zeker niet gehaald. Dat is me door Offeringa overigens niet meegedeeld.
Volgens Robbert, de uitvoerder die de coördinatie voor zijn rekening neemt, zal de stolp eind oktober zeker worden opgeleverd. Dan nog zal het huis niet helemaal af zijn. Zo zal de trap van de begane grond naar de eerste verdieping pas in de derde week van november worden geplaatst.

Deze week is installateur Witte soms met twee man aan het werk geweest. Ook is een begin gemaakt met het dichtmaken van de knieschotten op de eerste verdieping. In de vloer van de tweede verdieping zijn versterkingen gemaakt voor het ophangen van een lamp.
Helaas zit de thermostaat van de warmtepomp in de woonkamer en één van de zuigmonden van de centrale stofzuiginstallatie op de plek waar een boekenkast is gepland. André van Witte zal een nieuwe locatie creëren.

Geen opmerkingen: