08 augustus 2007

Jeugd maakt troep


Tijdens de bouwvakvakantie gebeurt er niks met Woude 6, althans niet door de bouwvakkers. De jeugd heeft bezit van de bouwplaats genomen. Met de kermis zijn er twee springkussens geplaatst en de kinderen zullen zich er goed mee vermaakt hebben. Helaas is het kussen voor de garage lek gebleken en kon nauwelijks gebruikt worden.
Minder aardig is dat de kinderen flink te keer zijn gegaan met met water gevulde ballons en zand. Enkele ramen zitten volledig onder het zand, evenals het metselwerk. Overal liggen kapotte ballonnen en er liggen zelfs kapotte ballonnen op de eerste verdieping. Het is kennelijk leuk om gevulde ballonnen tussen de op een kier staande Veluxramen naar binnen te gooien. Overal zitten resten van ballonnen op de voorgevel.
Kinderen doen dit, maar waarom laten ouders de rotzooi de rotzooi?
Nu we er nog niet wonen OK, gelukkig zal volgend jaar het trapveldje wel klaar zijn.
Inmiddels heb ik de ramen en het metselwerk schoon gespoten.

3 opmerkingen:

michel en margo zei

Als de binnenzijde er net zo goed uit gaat zien als de buitenkant, dan komt het wel goed met de Woude 6

groeten

Michel en Margo

Vince Vink zei

Hoi Wim,
Ik hoop dat er nu geen 2 reactie's komen. Volgens mij gaat het nu eidelijk goed. Heb al 2 keer eerder gereageerd. Denk op een verkeerde manier verstuurd.
Ben dus verslaafd geraakt aan de Woude 6. Zit nu in een afkick periode. Valt moeilijk te doen. Maar een ieder heeft vakantie. Het ziet er erg goed uit aan de buitenkant. Verwacht goede en mooie oplossingen voor de binnenkant. Zie uit naar de foto's, gemaakt met de Nikon D40.
groetjes Vince

Wim Schermer zei

Hi Vince,
Ja, gaat nu goed. Ik heb inderdaad eerder geen reactie van je gezien.
Ik spreek je zoon zo nu en dan. Hoop dat het met de rikketik wat beter gaat marcheren.
Kom een keer naar De Woude, ik laat het je graag een keer zien.
Groeten,
Wim