20 juli 2007

Stolp buitenom klaar, oplevering vertraagd

Gisteravond maakte ik om half tien nog een foto van de stolp. Ondanks dat het al bijna donker is, maakt de Nikon D40X er nog een redelijke foto van.
Vanmiddag rij ik naar de bouw om ter gelegenheid van de beginnende bouwvak vakantie, een hartversterkertje af te leveren. Alleen Robbert en Dominique zijn er en zij nemen dezelfde versnapering mee voor de Offeringa's. De mannen zijn bezig de boerderij helemaal schoon te bezemen. Robbert zegt dat de boerderij op het schilderen en het afhangen van de buitendeuren na, buitenom klaar is. Het is een heel fraai geheel geworden. Minder fraai is dat er nog steeds geen afbouw planning is. Volgens Robbert wordt het zeker oktober voordat er opgeleverd kan worden. Hij zet de verschillende nog uit te voeren werkzaamheden op een rij en komt tot de conclusie dat september absoluut onhaalbaar is. Best wel jammer.
De mooie voordeur ligt op de aanhangwagen. Hij is afgehangen en gaat nu naar de spuiter.
De kleuren van het houtwerk zullen samen met Thomas en Minette worden overlegd. De kleur 'Herengracht' groen is al diverse keren gevallen, een heel diep donkergroen. Volgens Robbert is dit wel mooi voor de voordeuren, maar zou de klokgevel een tint lichter moeten.

Geen opmerkingen: