31 augustus 2007

Vloer in badkamer

Vandaag heeft Allstairs uit Ede de trap van de begane grond naar de 1e verdieping ingemeten. Zij maken ook de balustrade rond de vide. Vanmiddag rij ik met heel somber weer naar De Woude. Op de pont in Akersloot begint het hard te regenen, precies op het moment dat ik naast de fiets sta. De rest van het ritje zet ik de kap op de fiets en kom verder droog aan.
Op de bouw is de basisvloer in de badkamer gestort. De installateurs die de elektrische bedrading aanleggen zijn volop bezig en er komt inmiddels een grote bundel draden in de meterkast uit.
Het gipsen op de zolder is al klaar. Aanvankelijk zou er daar geen afwerking plaatsvinden, maar aannemer Verbart wil het graag netjes afwerken.
Morgen, zaterdag dus, wordt een begin gemaakt met het aanbrengen van het gips op de eerste verdieping. Hiervoor wordt een extern bedrijf ingeschakeld. Overal liggen stapels gipsplaten.
Maandag wordt door het bedrijf Duratherm begonnen met het boren van de bronnen voor de warmtepomp. Dit zal minimaal een dag duren.
Bij het wegrijden komt Koen, hij herbouwt een huis naast het Kombof, aanlopen. Hij bekijkt alles en constateert dat het 'nog lang niet klaar is'. Verder is ie wel te spreken over de ruimte en afwerking.

3 opmerkingen:

Philip zei

foto's met naam dsc? Weer een nieuwe (sony) camera?

Wim Schermer zei

Hi Philip,
Een nieuwe Nikon, de D40X, een hele lichte camera die met de 18-200 VR lens nu vast aan boord van de Quest is.
Groeten,
Wim

Rick zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.