06 januari 2008

Verhuisd en weer online

De trouwe lezers zullen gezien hebben dat er al ruim twee weken geen bijdragen op mijn blog zijn verschenen. De reden is duidelijk, de verhuizing naar De Woude. Op 10 december zijn onze spullen verhuisd, maar omdat op dat moment nog 8 bouwvakkers in huis bezig zijn, zijn we tot de 21e blijven kamperen in ons oude huis in Castricum. Op de 21e is ons huis overgedragen aan de nieuwe eigenaar en hebben we zelf de laatste spullen verhuisd.
Er moet ook nu nog veel gebeuren, maar we wonen in ieder geval en hoeven niet meer tussen twee huizen te pendelen. Het enige vervelende is dat de warmtepomp nog niet goed functioneert. Een leerling monteur heeft alle radiatoren boven verkeerd om aangesloten. Dat is voor een gewone CV niet erg, maar bij dit systeem dat door computers wordt aangestuurd, wordt er door de thermostaat warmte gevraagd, terwijl even later door de radiatoren een seintje aan de warmtepomp wordt gegeven dat er teveel warmte is gegenereerd. De warmtepomp zorgt er snel voor dat er weer koud water door de leidingen gaat. Dit gaat continue door tot... de monteurs op 7 januari weer beginnen.

1 opmerking:

Vince Vink zei

Een goede morgen Wim.
Je bent toch niet erg geschrokken van mijn opmerking tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst?
Zit iedere dag te kijken de de site maar niets te zien. Ben inmiddels wel erg nieuwschierig hoe het een en ander er uit ziet.
Dus kom op aan het schrijven. Een foto er bij?
Groet Vince