15 december 2007

Nog steeds niet bewoonbaar

Hoewel we maandag zijn verhuisd, betekent dit nog geenszins dat er gewoond kan worden. De hele week wordt er gewerkt door de timmerlui, de schilders, de elektrici├źn, de lampenier, de CV-mensen, letterlijk door iedereen. Door het ontbreken van een afbouwplanning, gaat iedereen zijn eigen gang. Mijn bericht aan alle betrokkenen dat wij op 10 december zullen verhuizen, heeft weinig tot geen indruk gemaakt. Zelfs de gasmeter is er nog niet.
Wel gloort er hoop aan de einder, volgens de aannemer zullen vrijwel zeker maandag de nutsvoorzieningen worden binnengebracht.
Gisteren is de kroonluchter door Loft Interiors uit Den Haag gebracht en opgehangen. De voorbereidingen door Robbert en Dominique zijn uitstekend geweest. Zij hebben een speciale lier op de zolder aangebracht en de stroomaansluiting tussen het plafond gemaakt. De mannen van Loft zijn heel tevreden over de uitstekende ophanginrichting en er hoeft dan ook niet te worden geïmproviseerd. Gewoon de lamp ophangen, de kristallen pegels eraan hangen en omhoog hijsen. De groene hijshaak wordt nog even alukleurig gespoten en de lamp hangt prachtig in de vide. De onderkant hangt op twee meter hoogte, de bovenkant op ruim vier meter. Met 25 lampjes van 15 Watt geeft de lamp een heel mooi licht. In de toekomst maar eens kijken of dit niet wat zuiniger kan.

1 opmerking:

Kars ten Have zei

HI WIM,

De beste wensen voor 2008 in het nieuwe huis.
Ik hoop dat alles is aangesloten en alles naar behoren werkt.
Wat ik zal missen in het komende jaar dat zijn de berichtjes van het nieuwe huis, ik vond het erg leuk om bijna elke dag de vorderingen van het nieuwe huis te zien

groeten Kars