23 maart 2008

Witte Pasen 2008

Vandaag sneeuwt het langdurig op De Woude. Het levert, althans rond deze datum, onverwachte plaatjes op. Het is zelfs op het sterk in de breedte van de dijk gebogen wegdek, flink glad.
Vanmiddag bezig geweest, tussen het familiebezoek, met het afbouwen van de werkbank. Eén van mijn wensen in de garage is een hoekwerkbank. De werkbank wordt goeddeels voor mij gemaakt door Perry en Robbert, het vastzetten van de 24 laden op de kogel gelagerde geleiderails is een mooi klusje voor mij.
Als het geheel af is, maak ik wel een paar plaatjes.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Na googelen op de woorden; pandomo, badkamer en muren ben ik op uw mooie site terecht gekomen en heb de foto's gezien. Allereerst wat een prachtig huis op een geweldige plek...

Nu mijn (ietwat brutale...)vraag: Wij zijn voornemens om onze badkamer te voorzien van Pandomo maar ik kan nergens een goed voorbeeld vinden van een "wit tint" pandomo. Is het misschien mogelijk als wij een keer bij u mogen komen kijken?? Zelf wonen we in Heiloo dus niet al te ver weg.

Ik hoop van u te horen

Marjolijn Peters
bpeters@xs4all.nl

Anoniem zei

Beste Marjolein,
Wij hebben geen lichte tint Pandomo, maar een leverkleur. Helaas is bij ons het aanbrengen niet goed gegaan. De leverancier, Dintra in Alkmaar, heeft de opdracht verstrekt aan Altach uit Burgerbrug. Helaas is na een reparatie de zaak alleen maar verergerd.
Dintra/Altach willen nogmaals repareren, maar wij hebben daar niet voldoende vertrouwen in.
Jullie mogen zeker komen kijken, maar dat zal wel binnen 14 dagen moeten, want daarna is de Pandomo vervangen door Belgisch hardsteen.
Groeten,
Wim Schermer

Wim Schermer zei

Beste Marjolein,
Na het vorige bericht is Alltach deze week 2 dagen bezig geweest de Pandomo wanden te herstellen. Hoewel de steenolie nog niet geheel droog is, het is nu deels nog donker, ziet het er veel beter uit. Zoals het er nu naar uitziet, zullen we de Pandomo laten zitten. Wil je een keer kijken, je bent hartelijk welkom.
Groeten,
Wim Schermer