15 november 2007

Pandomo

Vanmiddag ga ik even kijken bij het aanbrengen van de Pandomo stuc. Deze bijzondere wandbekleding wordt aangebracht in de beide badkamers en het toilet beneden. Het ziet er nog niet mooi uit, maar dit is nog maar de eerste laag. Op één plaats laat de al aanwezige stuc los, al is het maar een klein plekje. Gelukkig is het elders overal in orde.
Het leggen van de vloertegels gaat heel voorspoedig. De woonkamer is goeddeels getegeld evenals de keuken. Het begint er nu echt op te lijken.
De planning is nu heel strak, en het lijkt allemaal net te lukken om de verhuizing op 10 december a.s. te kunnen halen.

4 opmerkingen:

Old Averest zei

Heel veel succes met de laatste loodjes en straks op 10 december de verhuizing!

Gina

Zuidschermer

Sophie zei

Ook al ziet het er nog niet zo mooi uit, het wordt wel erg mooi hoor!
Mag ik vragen wat voor effect het Pandomo stuc geeft op je muren? Wij zijn namelijk ook aan het oriënteren op een soort stucwerk maar komen er niet zo goed uit. Zijn al veel aan het rondsurfen op internet en komen soms wel bruikbare sites tegen zoals deze: http://www.stucadoor-weetjes.nl/informatie/stucwerk/stucwerk.html, maar het is natuurlijk veel beter om het van een ervaringsdeskundige te horen! Dus als je tips hebt, heel graag!
Groetjes,
Sophie

Wim Schermer zei

Hi Sophie,
Het eindresultaat is heel mooi, alleen het heeft teveel voeten in de aarde gehad. Ik weet niet waar je woont, maar je mag altijd een keer komen kijken.
Groeten,
Wim

Maaike Willems zei

Ziet er goed uit hoor. De pandomo vloer is bovendien naadloos waardoor er nooit vocht doorgeen kan gaan.