23 februari 2007

Garage al op hoogte

Op de webcam is de garage alleen aan de voorzijde een stukje te zien. Na een bezoek aan Dintra en installateur Witte in Ursem, leverancier van de vrijwel alle installatiewerk, rijden we rond 15.00 even langs De Woude. De binnenmuren van de garage blijken al geheel en al op hoogte te zijn. De binnenruimte is met 4.00 x 11.00 meter imposant groot.
Johan en zijn maat zijn in de garage bezig met het aanbrengen van de 95 mm dikke Recticel isolatie tegen de muur van de woning. Er worden per plaat van 60 x 120 cm 5 gaten geboord, vervolgens wordt er een muuranker ingetikt en met een kunststof rozet wordt de plaat gefixeerd. De groef en messing verbinding maakt een luchtdichte verbinding voor een optimale isolatie.
Johan is in een opperbeste stemming, zijn huis is door de gemeente Heerhugowaard gekocht en hij kan nu een mooi nieuw huis bouwen op 3000 meter grond.
We gaan nog even bij Folkert en Gertien van Eetcafé De Woude aan. Zij schieten nu heel hard op met hun verbouwing. Marian is verbaasd hoeveel werk in vrij korte tijd is verzet. Het ziet er allemaal robuust en netjes uit.

Geen opmerkingen: