27 april 2007

Schitterende luchtfoto's

Een paar weken geleden heb ik aan Herman IJsseling van Flying Focus, gevraagd enkele luchtfoto's te maken van de bouw. Dit zou het liefst moeten gebeuren als het eikenhouten vierkant helemaal vrij op de bouwplaats staat. Op 16 april om 17.28 uur heeft Herman de foto's gemaakt, wel laat op de dag, maar met een perfect resultaat.
De originele foto's zijn 4973 x 3506 pixels en ruim 50 Mb per foto. De foto's die hier op de site staan zijn teruggebracht naar 1000 x 714 pixels om op een normaal beeldscherm goed te kunnen bekijken.

Vanmorgen even gebeld met Rob Verbart. De kap zal volgende woensdag met een grote vrachtwagen worden aangevoerd. In 40 onderdelen zal de kap met een platte wagen en trekker via de pont naar de bouwplaats worden gebracht. Dit gaat precies zoals met alle grote en zware onderdelen die tot nu toe naar de bouwplaats zijn vervoerd.
De kap zal worden opgebouwd en tegelijkertijd zullen ook alle wanden van de vertrekken op de eerste verdieping worden aangebracht. Feitelijk is alles boven de 1e verdiepingsvloer vooraf geproduceerd. Een mooie combinatie van degelijk handwerk en industrieel vervaardigde onderdelen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Wim,

Wat een prachtige foto`s Wim van jullie nieuwe stekkie, wij hebben dat traject vorig jaar al doorlopen en zitten nu al weer een paar maanden op onze nieuwe stek en ben blij dat alles achter (?) de rug is. Al dat uitzoeken van tegels en sanitair enz. Nu genieten we van dat heerlijke weer.
Succes met de bouw van deze prachtige stolp.
Groeten Dirk & Nettie.