20 december 2006

Tempex vloerisolatie

Vandaag zullen de Tempex isolatieblokken worden geplaatst. Tot half twee lijkt er niks te gebeuren. Even na half twee ligt er plotseling een enorme stapel Tempex vlak voor de webcamera. Met vier man worden de spierwitte kunststof blokken in rap tempo over de vloer verspreid en netjes pas gemaakt. Alle doorvoeren moeten worden uitgespaard zonder dat de passing te ruim mag worden. Het is tenslotte isolatiemateriaal.
Om 17.00 uur is de klus geklaard en is het gisteren nog betonnen uiterlijk veranderd in een fraaie witte vloer.

Wim,
Wordt het toch nog een witte Kerst op de Woude.... met al die piepschuimblokken! Leuk dat op de foto te zien is dat zowel William, Johan en hun pa aan het werk zijn. Vanochtend nog even contact gehad met William. Dat kruipluik achter de voordeur komt er. Bovendien komt er nog eentje t.p.v. de bijkeukendeur (waar precies moet nog even bekeken worden) zodat ook onder het linkerveld gekomen kan worden. Zelfs bij de badkamer denkt William nog een sparing te houden al was het alleen al om voor het werk onder de vloer te kunnen komen.
Vandaag gaan de broodjes er op, krimpwapeningsnetje, houten schotjes er langs en morgen zal de drukvloer gestort worden. Dan kan het gedurende de Kerst mooi uitharden.
Thomas

Geen opmerkingen: