11 mei 2007

Pannenbier en promoveren Bart

Gisteren waren Marian en ik met iets totaal anders bezig dan de bouw van onze stolp. Onze zoon Bart promoveerde tot Dr. in de Rechten aan de Universiteit van Leiden. Een indrukwekkende plechtigheid. Daaraan voorafgaand was er in de universiteit een symposium over het onderwerp waarop Bart promoveerde, namelijk de gevolgen van geautomatiseerde systemen voor de privacy. De top van juridisch Nederland was aanwezig terwijl ook D66 voorman Alexander Pechtold een belangrijke bijdrage leverde.
Op hetzelfde moment besluiten de bouwers van Woude 6, nadat ze het hoogste punt van de stolp hebben bereikt, dat het een goed moment voor pannenbier is. Thomas rukt een kratje bier aan en de mannen proosten op hun mooie werk. Hoewel wij in Leiden waren, ook voor ons een schitterend moment om te proosten. En voor de boerderij en voor Bart die met vlag en wimpel zijn Dr. titel krijgt.
Minette maakt de foto's die je nu bij deze posting ziet. Thomas en Minette, prima gedaan, jullie zijn goede ambassadeurs voor ons.
Het spreekwoord:'een goede buur is beter dan een verre vriend' wordt door hen op een goede manier tot uitdrukking gebracht.

Geen opmerkingen: