13 mei 2007

Vrienden op bezoek

De 'zeilvrienden' van weleer, niemand heeft overigens nog een boot, waren gisteren op bezoek bij Woude 6. Jan en Ellis Veenis, George en Elly Leering en Mary van Leeuwen met vriend Wim keken rond in de nu dakdichte stolp. Bewondering alom en het lijkt erop dat ook zij van mening zijn dat we genoeg ruimte hebben :).
De kraan is inmiddels weg. Wel hebben de mannen de dakpannen nog mooi over het huis getild en in de achtertuin gezet.
Het eerste dat opvalt is dat op de garage nu ook het dak is aangebracht. Ziet er mooi in verhouding uit. Op de webcam is dit nauwelijks te zien, er staat een berkenboom voor en de camera ziet de garage maar voor een klein deel.
We zien nu ook voor het eerst dat de hal compleet is opgemetseld. De houten meterkast staat al klaar in de hal.
Alle houten wanden zijn nu ontdaan van hun houten platen, de installateurs kunnen nu goed hun gang gaan. Wel moeten nog even de plaatsen van stopcontacten en verlichtingspunten worden aangegeven.
Na de bezichtiging hebben we wat gegeten bij Folkert en Gertien. Om half 11 zijn we vertrokken. Onderweg naar de pont komen we enkele vertrekkende gasten tegen van het jubilerende Komboffie. We wachten maar even, de weg is maar nauwelijks breed genoeg om een paar doorlaafde Woudenaren gelegenheid te geven de koers naar huis enigermate te vinden.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hi Wim

Mooie foto's van jullie indrukwekkende stolp en daarna ook nog een gezellige middag en avond!

Elly & George