26 juni 2007

Fax naar Offeringa en huis te koop

Vanmorgen stuur ik een fax naar William Offeringa. Als de opleverdatum van september gehaald wil worden, zal er meer gas moeten worden gegeven. Het leggen van de dakpannen duurt nu al meer dan twee weken. Dit betekent dat er in de stolp eigenlijk niks kan gebeuren. Er kunnen geen elektrische installaties worden aangebracht en ook het gips voor de bekleding van de binnendakvlakken kan niet worden aangebracht.
Deze week heb ik vrij genomen om zoveel mogelijk zaken te regelen. Ik maak vanmiddag een afspraak met Allstairs in Ede om naar de trap naar de eerste verdieping te gaan kijken. Vanmiddag rijden Marian en ik naar Peperkamp in Alkmaar om weer te snuffelen aan het sanitair. We praten met Joop, de broer van Piet Peperkamp. Hij zal een advies maken voor het indelen van de badkamers. Ook zien we heel fraaie volglazen scheidingswanden zonder profiel, heel mooi.
Na het bezoek aan Peperkamp rijden we even naar de bouw en zien Offeringa bezig met het leggen van dakpannen op het oostelijke dakvlak.
Tijdens de rit naar huis breekt noodweer uit. Het regent vreselijk hard.

Afgelopen vrijdag is ons huis aan de Anna Paulownastraat op het internet te koop aangeboden. Vanmorgen is de eerste bezichtiging. Morgen is al de tweede bezichtiging. Dat ziet er goed uit, helemaal als vanavond blijkt dat de eerste kijker al in september in ons huis wil.

Geen opmerkingen: