01 juni 2007

Goten, wow.. wat mooi

Vanmiddag fiets ik een rustig trainingsrondje naar De Woude. Morgen en zondag race ik met de Quest op de wielerbaan van Sloten. Vandaag dus een rustig relaxrondje om de spieren wel aan de gang te houden, maar niet zwaar te belasten.
Robbert en Dominique zijn volop bezig met de goten aan de voorkant. Op één deel, rechtsvoor is de goot in zijn definitieve vorm te zien. Daar zit de zogenaamde 'neus' al op. Het ziet er fantastisch uit.
Ook de afwerking van de goten van de garage is nu helemaal goed. Thomas heeft het ontwerp aangepast en Robbert heeft het heel fraai uitgewerkt en gemaakt. Het geeft al met al een rijk aanzien.
Komende week zullen de pannen op het dak worden gelegd. Volgens Robbert wordt het dak kwalitatief op het hoogste niveau gelegd. D.w.z. dat iedere pan een eigen RVS panhaak krijgt en daarmee niet van zijn plaats kan.
Terwijl ik om de stolp loop zie ik Thomas en Minette in de tuin. Ze zijn vandaag 15 jaar getrouwd en Thomas heeft op het water van het Alkmaardermeer een lunch met champagne geserveerd. Van harte proficiat.

Geen opmerkingen: